• Wat heeft het Marecollege te bieden

  Het Marecollege is een kleinschalige vrijeschool met ongeveer 550 leerlingen. Wij bieden onderwijs op drie niveaus: vwo, havo en vmbo-tl. Naast gewone vakken bieden we ook extra vakken aan, zoals dans, toneel, bouwkunde, audiovisuele vormgeving en textiele werkvormen. Dit biedt jou de kans om je breed te ontwikkelen. 

  De school geeft een veilig gevoel vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering. Dit ervaren leerlingen als zeer prettig. Op het Marecollege krijg je niet alleen met je eigen vaste klas les, maar werk je ook samen met leerlingen uit andere klassen en lesgroepen. 

  Het brede, vrijeschoolse programma is kenmerkend voor vrijescholen over de hele wereld. Meer informatie over het vrijeschoolonderwijs is te lezen op kiezenvoordevrijeschool.nl

  Ervaringen van leerlingen zijn te lezen in de brugklasgids of ouderfolder!

  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school? Regel dan met jouw groep 8 een speciale meeloopdag. Op deze dag krijg je verschillende lessen en kun je ervaren hoe een dag er op de middelbareschool aan toe gaat. Deze dagen organiseren we in oktober en november. 

  Laat jouw leraar tijdig contact met ons opnemen via info@marecollege.nl