actueel

Meld je aan voor onze informatieavond voor ouders

dit wil ik weten

actueel

Schrijf je in voor onze open dag

dit wil ik weten

actueel

Loop virtueel rond door ons gebouw

dit wil ik weten

Maak kennis met het Marecollege

Lees onze informatiefolder.

dit wil ik weten

actueel

Online ouder voorlichtingsavond terugkijken

dit wil ik weten

actueel

Vacatures en personeelszaken

Vacatures

Wij werken vanuit een antroposofisch mensbeeld. Dit betekent dat wij streven naar een evenwichtige ontwikkeling van denken, voelen en willen door het aanbieden van cognitieve, kunstzinnige en ambachtelijke vakken. De ruim 600 leerlingen komen uit Leiden en de omgeving van Leiden naar onze school vanwege de prettige en rustige sfeer, de intensieve leerlingbegeleiding, de kleinschaligheid en de goede onderwijsresultaten. De school vormt samen met het Rudolf Steiner College te Rotterdam en de Vrije school Den Haag de Stichting Vrije Scholen Zuidwest Nederland . Wij bieden u een prettige werksfeer, waarin collegialiteit, ondersteuning en ontplooiing centraal staan.

Open sollicitaties zijn van harte welkom.

Ook hebben we veel werk te doen in en om de klas en zijn op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij kunnen ondersteunen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de rector, Sander Roodink (roodink@marecollege.nl).

Personeelszaken

Werk je bij ons, dan vind je de meeste informatie op de server ‘gedeelde documenten – personeel’.

Wij hanteren een gedragscode.

Verzekeringen

VBS werkt samen met onafhankelijk verzekeringspartner Aon, die extra services biedt:
- De Online Vergelijker: www.aon.nl/vbs(ontdek collectieve zorgverzekering en bereken uw voordelige collectieve premie);

- De Telefonische Zorgvraagbaak: 088 – 810 8103 (vragen over uw (nieuwe) zorgverzekering, hulp bij overstappen of geschillen? De Telefonische Zorgvraagbaak is geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij en belooft 100% hulpgarantie);

- www.AonBalans.nl, een vitaliteitsportal waar je als medewerker gratis informatie vinden en begeleiding kunnen krijgen van een persoonlijke digitale assistent.

Via VBSkortingen kunt u meer informatie vinden over korting bij Zilveren Kruis, Ohra en AON. Het collectiviteitsnummer is 356

Bij VGZ kunt u ook via VBS korting krijgen. Bij ontdek uw collectief voordeel, via ledenorganisaties zoekt u op VBS. Het collectiviteitsnummer is 87718321.

Via Groenendijk Onderwijsadministratie kunnen medewerkers korting krijgen bij Univé en VGZ.

Via de VO Raad kunnen medewerkers ook korting krijgen bij verzekeringen van Ohra. Het collectiviteitsnummer is  1017.

Bij Nationale Nederlanden hebben we een contract (individueel mantelcontract) lopen. Medewerkers kunnen zich particulier aanmelden. Wanneer je de  collectiviteitscode 4545 invoert ontvang je korting.

Via www.verzekeringenonderwijspersoneel.nl vind je ook informatie over korting bij diverse verzekeraars.