actueel

actueel

Corona-richtlijnen Marecollege

dit wil ik weten

actueel

Loop virtueel rond door ons gebouw

dit wil ik weten

Maak kennis met het Marecollege

Lees onze informatiefolder.

actueel

Online ouder voorlichtingsavond terugkijken

dit wil ik weten

actueel

Aanmelden en toelaten

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om uw zoon/dochter aan te melden voor de 7e klas (brugklas) van volgend schooljaar. De termijn voor inschrijving is gesloten. De brugklassen van volgend jaar zijn vol.

Hier vindt u onze toelatingsprocedure

Let op: leerlingen aanmelden voor hogere klassen dan de 7e klas loopt altijd via de teamleiders. Zie daarvoor  tussentijds overstappen.

Informatiefolder ontvangen?

Wij versturen (digitale) informatiefolders. Wanneer je er een wilt ontvangen, kun je een e-mail sturen naar welkom@marecollege.nl.

Tussentijds overstappen

In sommige gevallen mag je gedurende het schooljaar overstappen naar het Marecollege. Dit kan vóór 1 oktober of van februari tot en met juni. Ook is het mogelijk om met een vmbo-tl diploma door te stromen naar havo 4 of met een havo diploma naar vwo 5. Neem contact op met een van onze teamleiders en bespreek wat jouw mogelijkheden zijn.

Contactpersonen:

- Sylvia Spit (spit@marecollege.nl): klassen 1 en 2;
- Reinout van Leeuwen (vleeuwen@marecollege.nl): klassen 3 en 4 vmbo-tl;
- Ineke Padding (padding@marecollege.nl): klassen 3, 4, 5 (en 6) havo/vwo + doorstroom met een vmbo-tl diploma naar havo 4.

Ons beleid is dat wij in principe geen leerlingen aannemen in de examenklassen.

Scholen op de kaart

Via scholen op de kaart zie je hoe onze school scoort in vergelijking met alle andere scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland.