actueel

weetje

Bij het Marecollege ligt de focus nooit op één vak.

hoe kan dit?

actueel

Voedselonderwijs op het Marecollege

dit wil ik weten

Paasviering

Bekijk alle inzending van onze Paasviering

dit wil ik weten

actueel

Staking Marecollege in de media

dit wil ik weten

actueel

De Vrije School in de media

dit wil ik weten

Aanmelden en toelaten

Aanmelden

Aanmelden voor de 7e klas (brugklas) is mogelijk via het aanmeldformulier. Meer informatie hierover te lezen in de aanmeldprocedure van volgend schooljaar (2020/2021).
Aanmelding die na 14 maart binnenkomen worden op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Informatiepakket ontvangen?

Wij versturen (digitale) informatiepakketten. Wanner je er een wilt ontvangen, kun je een e-mail sturen naar hollemans@marecollege.nl. Graag in de e-mail vermelden of je het pakket digitaal of geprint wilt ontvangen, inclusief adresgegevens.

Tussentijds overstappen

In sommige gevallen mag je gedurende het schooljaar overstappen naar het Marecollege. Dit kan vóór 1 oktober of van februari tot en met juni. Ook is het mogelijk om met een vmbo-tl diploma door te stromen naar havo 4 of met een havo diploma naar vwo 5. Neem contact op met een van onze teamleiders en bespreek wat jouw mogelijkheden zijn.

Contactpersonen:

- Sylvia Spit (spit@marecollege.nl): klassen 1 en 2;
- Reinout van Leeuwen (vleeuwen@marecollege.nl): klassen 3 en 4 vmbo-tl;
- Ineke Padding (padding@marecollege.nl): klassen 3, 4, 5 (en 6) havo/vwo + doorstroom met een vmbo-tl diploma naar havo 4.

Scholen op de kaart

Via scholen op de kaart zie je hoe onze school scoort in vergelijking met alle andere scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland.